کره؛ همنشین عسل و مربا؛ دوست خوب سلامتی و صبحانه سالم پاییزی؛ مگر میشود از خیر آن گذشت؟ با مجله دلتا همراه باشید.
شیر، تخم مرغ، خامه، عسل و پنیر هر کدام در یک صبحانه دلپذیر پاییزی جای خودش را دارد اما در این میان کره چیز دیگری است؛ تافته جدا بافتهای که خودش را همنشین مربا و عسل میداند؛ آن هم با خواص فراوان.
اگر شما هم با خواندن این جملهها هوس خوردن یک صبحانه دلپذیر پاییزی را کردهاید؛ مهمان مجله دلتا باشید.
کره ویتامینها و مواد معدنی مؤثری دارد؛ این ماده مغذی حاوی ویتامینهای A، D، E و K و همچنین مواد معدنی ضروری همچون منگنز، کروم، ید، روی، مس و سلنیوم است.
از این ماده غذایی برای خوردن یک صبحانه دلپذیر پاییزی نمیتوان گذشت؛ از خواص بینظیر کره چه میدانید؟ انتخاب چه نوع کرهای برای تغذیه و سلامت بدن مناسبتر است؟ با ما همراه باشید.
چربیهای اشباع حاوی مقدار زیادی کلسترول هستند و به کاهش کلسترول بد کمک میکنند. علاوه بر آن، این چربیها برای قلب و جلوگیری از سکته مناسب هستند. همچنین اینها یکی از اجزای ضروری برای رشد مغز محسوب میشوند. این چربیها همچنین در لاغری و کاهش وزن بدن نیز مؤثر هستند.
سی ال ای جرم چربی را در انسانها کاهش میدهد. این اسید های چرب در محصولات لبنی یافت میشوند. سی ال ای به مبارزه با سرطان به خصوص سرطان سینه و روده کمک میکند.
این ماده مغذی حاوی مقدار زیادی بتا و ویتامین A است که به جلوگیری از سرطان پروستات و روده بزرگ میکند.
کره مقدار زیادی کلسیم دارد که برای رشد استخوانها و داشتن دندانهای قوی ضروری هستند؛ همچنین این ماده در گروه لبنیات از پوسیدگی دندان و پوکی استخوان هم جلوگیری میکند.
بتاکاروتن که به مقدار زیادی در کره یافت میشود، از مدتها پیش به عنوان تقویتکننده سلامت چشم شناخته میشود. این ماده در مراقبت از چشم، رشد سلولی، مهار آب مروارید و کاهش احتمال انحطاط لکه زرد چشم بسیار مؤثر است.
کره حاوی ویتامینهای A، D، E و K است که همگی به زیبایی بیشتر و درخشندگی پوست کمک میکنند.
بله! مصرف بیش از حد کره منجر به چاقی میشود؛ لذا این خوراکی برای افرادی که رژیم دارند، خوب نیست. علاوه بر آن، چاقی به خودی خود یکی از عمدهترین اختلالات است که منجر به رشد بیماریها در بدن میشود؛ پس باید مصرف این ماده را کم یا متوقف کرد تا از اضافهوزن و چاقی غیر ضروری جلوگیری شود.
تا به حال این سؤال برای شما پیش آمده است که چرا باید کره را با عسل و مربا خورد؟
نکته قابل توجه این است که برای جذب چربیهای مفید در بدن به حامل احتیاج است که نقش این حامل را مواد و خوراکیهای شیرین به خوبی ایفا میکنند. بدن برای جذب چربیهای مفید و محلول در خود که حاوی ویتامینهای E، D، A، F است، نیاز به خوراکیهای شیرین دارد؛ بنابراین اگر بدن شما به جذب چربی مفید از طریق مصرف کره در وعده صبحانه نیاز دارد؛ بهتر است این خوراکی را با مربا، مارمالاد یا عسل میل کنید.
کره معمولا از شیر گاو تولید میشود. این ماده نیز همانند دیگر محصولات حیوانی از چربی اشباع تشکیل شده است؛ در حالی که مارگارین از نوعی چربی غیر اشباع ساخته و تولید میشود. این نوع چربی را از روغنهای گیاهی مانند روغن ذرت میگیرند.
تحقیقات نشان داده است که مارگارین چربیهایی از نوع ترانس دارد، چربیهای ترانس برای سلامتی بدن بسیار خطرناک هستند؛ از جمله خطرات ناشی از مصرف این نوع چربیها، تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی و تنگی نفس است.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که کره حیوانی نسبت به مارگارین یا کره گیاهی ضرر کمتری دارد؛ بنابراین بهتر است گول نام کره گیاهی را نخورید.
کره نارگیل در دسته اسید های چرب زنجیره متوسط (MCFA) قرار دارد. این نوع اسید چرب برخلاف اسید های چرب با زنجیره طولانی برای تولید انرژی مناسبتر است.
این ماده مغذی یک تقویتکننده عالی برای سوخت و ساز بدن است؛ به طوری که کالری را میسوزاند و انرژی را افزایش میدهد.
بادامزمینی علاوه بر پروتئین، منبع خوبی از فیبر و چربیهای نامنظم سالم و گیاهی است؛ هضم کره بادامزمینی به آهستگی انجام میشود و به شما احساس سیری میدهد؛ بنابراین، اضافه کردن این ماده خوشمزه به رژیم غذایی در روند کاهش وزن و لاغری مفید است.
آب کاکتوس ؛ نوشیدنی عجیب ولی پرخاصیت!
خواص نارنج ؛ مادر مرکبات پاییزی(+ویدئو)
اعتیاد به الکل ؛ فرار یا درمان؟