باردار هستید؟ از کجا می‎دانید؟ آیا قبل از انجام آزمایش خون راه‌هایی وجود دارد که از حاملگی خانم‎ها خبر دهد؟ با دلتا همراه باشید.

بارداری قبل از انجام آزمایش با بسیاری از تغییرات هورمونی و جسمی در خانم‌ها همراه است؛ البته این علائم به طور قطع در همه خانم‎ها شایع نیست و ممکن است نشانه‎های عادت ماهانه آنها باشد. البته باید بگوییم که این علائم نه فقط در اوایل بارداری بلکه در اواخر آن هم به گونه دیگری خودشان را نشان می‎دهند.در مجله‎ی دلتا با صفر تا صد علائم بارداری آشنا می‎شوید.

 

علائم اولیه بارداری
تأخیر در
عقب افتادن عادت ماهانه اولین علت باردار بودن خانم‌هایی است که برای حاملگی اقدام کرده‌اند. بهتر است یک هفته پس از تأخیر تان یک بیبی‌چک تهیه کنید یا خیلی بهتر است که برای انجام آزمایش خون به پزشک خود مراجعه کنید.

ورم ‎ها
یکی از اصلی‌ترین علائم حاملگی حساس شدن و تورم ‌ها است. این تغییرات می‌تواند شامل بزرگ شدن ‌ها، نمایان شدن رگ‌ها و تغییر رنگ، ترشحات ‌ و برجستگی‌های تیره‎ی اطراف نوک ‌ باشد.

 

تهوع بارداری یا حساسیت به بو
تهوع همراه با استفراغ یا بدون استفراغ نیز یکی از دلایل و علائم باردار بودن شما است که البته در تمام مادران باردار به یک اندازه و شدید نیست؛ مثلا ممکن است بدن شما به بوی مختلف غذاها حساسیت نشان دهد و این مسئله اشتهای شما را کم کند.

لکه‌بینی یا خونریزی
البته باید بگوییم که خونریزی خفیف یا لکه‌بینی در مورد همه‎ی خانم‌های باردار پیش نمی‎آید ولی می‎تواند یکی از علائم باشد.

ترشحات واژن
در ابتدای شروع دوران بارداری، برخی از ن ممکن است متوجه ترشحات شیری‎رنگ و غلیظ از واژن شوند. این اتفاق در هفته اول بارداری روی می‎دهد؛ زیرا دیواره واژن ضخیم‎تر می‎شود و این ترشحات ممکن است در طول بارداری اتفاق افتد. اگر ترشحات همراه با بوی بد یا سوزش و خارش تخلیه شوند، علائم عفونت باکتریایی است. در صورت وقوع این اتفاق باید متخصص را در جریان بگذارید.

تکرر ادرار
افزایش و تکرر ادرار یکی از دلایل مشخص و شناخته‌شده در بارداری است که اغلب از حدود هفتۀ ششم آغاز می‌شود.

خستگی و سردرد
داشتن حس خستگی شدید و سردردهای خفیف یا شدید نیز یکی از علائم بارداری است که در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهۀ اول بسیار شایع و ممکن است در اواخر بارداری نیز دوباره به وجود ‌آید.

 

ویار
بیزاری نسبت به غذاها یا هوس غذایی یا حسایت به بوها و حساس شدن حس بویایی را ویار می‌نامند که ممکن است در خانم‎ها‎ی حامله اتفاق بیفتد البته احتمال اینکه خانمی ویار خاصی را تجربه نکند هم وجود دارد.

گرفتگی عضلات
گرفتگی ماهیچه‌ها مثل شکم‌درد یا گرفتگی ماهیچه‌های پا هم یکی از علائم یا عوارض شایع دوران بارداری است.

یبوست
سطح هورمون می‎تواند موجب یبوست در برخی بانوان شود.

تغییرات خلقی
 نوسان های خلق‌وخو یکی از نشانه‌های حاملگی است که می‌تواند طیف خفیف یا شدیدی داشته باشد. این تغییر شدید احساسات در بارداری کاملاً طبیعی است؛ بنابراین تلاش کنید تا در شرایط سخت و احساسی، ثبات شخصیت خود را با راهکارهای موجود برای کنترل احساس خود حفظ کنید.

 

تست تشخیص خانگی بارداری
علائم اولیه‎ی بارداری منحصر به بارداری نیست. برخی از آنها می‌تواند نشان‌دهندۀ بیماری باشد یا اینکه دورۀ عادت ماهانۀ شما در حال شروع است. بهتر است یک هفته بعد از زمان مورد انتظار برای شروع عادت ماهانه، یک بیبی‌چک یا همان تست خانگی بارداری انجام دهید.

اگر چرخه و روز خودتان را ثبت نمی‌کنید، بهتر است سه هفته بعد از آخرین اقدام برای بارداری، نسبت به انجام تست خانگی بارداری اقدام کنید. اگر پاسخ تست بارداری خانگی شما مثبت باشد، با پزشک خود قرار ملاقات بگذارید تا پزشک با انجام آزمایش‌های لازم هرچه زودتر بارداری شما را تأیید و مراقبت‌های دوران بارداری را آغاز کند.

علائم بارداری یا سندرم پیش از قاعدگی؟
بسیاری از نشانه‎های اوایل بارداری مثل حساسیت ‎ها، خستگی، تغییرات خلقی، گرفتگی خفیف عضلات، درد کمر و دیگر موارد علائمی است که ن پیش از قاعدگی تجربه می‎کنند. تا زمان نتیجه آزمایش هیچ راهی برای تعیین بارداری یا پی ام اس وجود ندارد.

بارداری بدون علائم برای کدام ن پیش می‎آید؟
اگر فکر می‎کنید که همیشه بارداری با علامت‎هایی همراه است، در اشتباه هستید. خانم‎هایی هستند که به دلیل داشتن شرایط خاص بارداری بدون علائم را تجربه می‎کنند.

دسته‏‎ی اول از نی که دچار بارداری بدون علائم می‎شوند، نی هستند که به دلیل اضافه‎وزن شدید، متوجه افزایش حجم شکم خود یا حرکات   کودک‎شان نمی‎شوند تا اینکه به علت دل‎درد یا مشکلات این چنینی راهی بیمارستان می‎شوند و آنجا است که بعد از بررسی‏‎های پزشک متوجه می‎شود که ماه‏‏‎ها است که حامله هستند.

گروه دوم، نی هستند که در همه حال دچار قاعدگی نامنظم هستند و به همین علت اغلب اوقات احتمال نمی‎دهند که به دلیل تاخیر در قاعدگی باردار شده باشند.

علائم و تغییرات اواخر بارداری
بارداری روند پیچیده‎‏ای برای مادر و کودک دارد؛ مثلا بسیاری از علائم اولیه در ماه‏‏‎های آخر بارداری تغییر می‏‎کنند یا تازه خودشان را نشان می‏‎دهند؛ در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌‏کنیم.

افزایش وزن در بارداری
اغلب ن معمولا افزایش وزن قابل توجهی را در طول بارداری تجربه می‎کنند. این افزایش وزن ناشی از رشد جنین، جفت، رشد سینه‌‏ها و افزایش حجم خون و مایعات است.

تغییرات ‎ها
در طول دوران بارداری، سینه‎ها رشد می‏‎کنند و درست پس از زایمان، مایع زرد رنگی به نام کلستروم از خارج می‎‏شود.

سوزش معده
فشار ناشی از بزرگ شدن جنین می‏‎تواند منجر به فشار به شکم و جابه‏‎جایی آن شود.

ورم پا
فشاری که از جانب جنین به مادر می‏‎رسد، گردش خون را در رگ‏‎های پا کاهش می‎دهد و موجب ورم پا می‏‎شود.

رگ‏‎های واریس
افزایش حجم خون ممکن است منجر به تشکیل وریدهای واریسی، هموروئید یا وریدهای عنکبوتی کوچک شود.

تراوشات ادراری
گاهی اوقات ن، تراوش مقداری ادرار هنگام خندیدن، عطسه و سرفه را در طول دوران بارداری خود تجربه می‎کنند.

انقباضات برکتون هیک
این حالت، چند هفته پیش از زایمان اتفاق می‎افتد، بسیاری از ن دچار این انقباضات می‎شوند؛ این انقباضات ضعیف است و در فواصل معینی روی نمی‎دهد.

همچنین بخوانید:
چند شخصیتی ؛ علائم این بیماری را بشناسید

اعتیاد به تلفن همراه و راهکارهای ترک آن

خودخوری چیست و چگونه درمان می شود؟


deltagoonagoon بارداری ,علائم ,ممکن ,یکی ,باردار ,دوران ,است که ,یکی از ,ممکن است ,را در ,در طولمنبع

آب ؛ معجزه‌ی سلامتی بدن

قلب خود را بیمه کنید!

طلا بخوریم!

اعتیاد به الکل ؛ فرار یا درمان؟

10 عادت غلط که به چشم ها آسیب‌ می زنند

عسل ؛ شهد شیرین سلامتی

آفتاب بخورید ؛ سالم بمانید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

Digigilanika|دیجی گیلانیکا باسکول باشگاهی خرید و فروش میلگرد فروشگاه ایران صنعت | خرید و فروش بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی | الکتروموتور | پمپ کف کش | موتور برق نکاتی درباره دیگ روغن داغ سفر تور و تفریح الان بخر تحویل بگیر گروه تلگرام سفارش شوت زباله بادوام فلنج استیل