خرمای قرمز یا چینی را می‌شناسید؟ عناب بخورید! معمولا تجربه‌ی یک عصر دلپذیر با یک لیوان چای بدون خوردن عناب امکان پذیر نیست!

دمنوش عناب

خرمای قرمز یا خرمای چینی همان عناب خودمان است که یکی از گیاهان دارویی بومی مناطق گرمسیر است؛ دمنوش آن می‌تواند باعث سلامتی بدن شود. این ماده برای خانم‌ها شادی‌آور و آرامش‌بخش است؛ پس اگر شما هم پای ثابت دمنوش خوردن هستید، حتما عناب را به صورت مجزا یا در کنار چای‌تان استفاده کنید.

به گزارش دلتا، همه‌ی افراد به خصوص خانم‌ها عاشق خوردن و امتحان کردن انواع دمنوش‌های طبیعی و گیاهی هستند؛ مخصوصا اگر این نوشیدنی عناب باشد. البته میوه‌ی آن نیز طرفداران زیادی دارد که در کنار یک لیوان چای تازه حتما می‎چسبد. اگر دلتان تجربه‌ی یک عصر تابستانی دلپذیر با دمنوش عناب را می‌خواهد، با دلتا همراه باشید تا از خواص این میوه‌ی خوشمزه با خبر شوید.

 

دمنوش عناب

خواص درمانی عناب

در بریتانیا عناب را به صورت خشک‌شده یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای میل می‌کنند. در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه‌ی عناب را مورد استفاده قرار می‌دهند. در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده می‌شود و در آفریقا از آن کیک درست می‌کنند.

عناب کنسرو‌شده و چای با طعم عناب یا جوشانده عناب نیز در جهان استفاده می‌شود اما در ایران، پاکستان و هندوستان عناب را بیشتر به صورت خشک‌شده استفاده می‌کنند.

خواص عناب

این خوراکی خوشمزه حتما خاصیت‌های فراوانی دارد که به آنها می‌پردازیم. بهتر است اینطور سوال کنیم که چرا باید عناب بخوریم؟

  • خاصیت آنتی اکسیدان دارد و روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.
  • درمان کننده استرس و اضطراب
  • به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌کننده سینه و ملین
  • تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا
  • مهارکننده سلول‌های سرطان خون
  • تصفیه‌کننده خون
  • درمان کم‌خونی
  • تقویت حافظه
  • کاهش‌دهنده فشارخون
  • برطرف کننده گرفتگی صدا

با توجه به مطالعات اخیر، عصاره‌ی عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است؛ زیرا به علت داشتن ویتامین C و آنتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد می‌شود و در نتیجه به کنترل سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

موارد منع مصرف

افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک م کنند.

مصرف عناب برای ن باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.

مصرف زیاد آن برای افرادی که غلظت خون دارند، توصیه نمی‌شود.

در صورتی که بخواهید میوه‌ی عناب را به صورت دمنوش استفاده کنید، می‌توانید آن را به روش زیر تهیه کنید.

 

دمنوش عناب

طرز تهیه دمنوش عناب

برای تهیه این دمنوش یا جوشانده عناب باید ابتدا عناب‌ها را شسته و خیس کنید.

هسته‌ها را خارج کنید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.

قوری را با آب 80 درجه پر کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

جوشانده عناب شما حاضر است.

این دمنوش طعم شیرین دارد و احتیاجی به شیرین‌کردن ندارد. در صورت تمایل می‌توانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید و بنوشید.

خواص دمنوش گیاهی عناب

  • جوشانده عناب برای کسانی که بواسیر دارند، بسیار مفید است.
  • برای درمان کهیر و خارش‌های پوستی ۱۰ تا ۵۰ عدد عناب (بستگی به سن فرد و شدت بیماری آن دارد) کمی بکوبید و در آب جوشانده صاف کنید و  صبح ناشتا میل شود.
  • یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط‌آور و ملین:  (عناب + انجیر + کشمش + خرما)
  •  از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب بجوشانید؛ آن را  صاف کنید و روزی ۳ فنجان بنوشید.
  • برای درمان مخملک، عناب و ترنجبین را بجوشانید و به مدت یک هفته کم‌کم به کودک بدهید.
  • برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه، عناب + بنفشه + گل پنیرک را بجوشانید با ترنجبین شیرین و میل کنید.

همچنین بخوانید:

خواص فندق ، تمام آنچه که باید بدانید

کلسیم ، شالوده بدن

آدامس ؛ جویدنی خوشمزه و پرخاصیت

مس با غذا و بدن ما چه می‌کند؟

عسل ؛ شهد شیرین سلامتی


deltagoonagoon عناب ,دمنوش ,یک ,استفاده ,صورت ,جوشانده ,عناب را ,به صورت ,کنید و ,را به ,عناب برای ,مهارکننده سلول‌های سرطانمنبع

آب ؛ معجزه‌ی سلامتی بدن

قلب خود را بیمه کنید!

طلا بخوریم!

اعتیاد به الکل ؛ فرار یا درمان؟

10 عادت غلط که به چشم ها آسیب‌ می زنند

عسل ؛ شهد شیرین سلامتی

آفتاب بخورید ؛ سالم بمانید!

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

راهنمای سفر پذيره نويسان سال 89بانك مهر اقتصاد تك فايل خريد شامپو رفع سفيد مو سر مردانه زنانه دخترانه 2019 مهندسی شیمی کم حرفِ پرفکر قطعات لودر کاترپیلار ContentPublic آخرین اخبار | مجله خبری| سبک زندگی طاقت بیار