خرمای قرمز یا چینی را میشناسید؟ عناب بخورید! معمولا تجربهی یک عصر دلپذیر با یک لیوان چای بدون خوردن عناب امکان پذیر نیست!
خرمای قرمز یا خرمای چینی همان عناب خودمان است که یکی از گیاهان دارویی بومی مناطق گرمسیر است؛ دمنوش آن میتواند باعث سلامتی بدن شود. این ماده برای خانمها شادیآور و آرامشبخش است؛ پس اگر شما هم پای ثابت دمنوش خوردن هستید، حتما عناب را به صورت مجزا یا در کنار چایتان استفاده کنید.
به گزارش دلتا، همهی افراد به خصوص خانمها عاشق خوردن و امتحان کردن انواع دمنوشهای طبیعی و گیاهی هستند؛ مخصوصا اگر این نوشیدنی عناب باشد. البته میوهی آن نیز طرفداران زیادی دارد که در کنار یک لیوان چای تازه حتما میچسبد. اگر دلتان تجربهی یک عصر تابستانی دلپذیر با
در بریتانیا عناب را به صورت خشکشده یا به صورت آبنباتهای طعمدار همراه با چای میل میکنند. در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوهی عناب را مورد استفاده قرار میدهند. در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده میشود و در آفریقا از آن کیک درست میکنند.
عناب کنسروشده و چای با طعم عناب یا جوشانده عناب نیز در جهان استفاده میشود اما در ایران، پاکستان و هندوستان عناب را بیشتر به صورت خشکشده استفاده میکنند.
این خوراکی خوشمزه حتما خاصیتهای فراوانی دارد که به آنها میپردازیم. بهتر است اینطور سوال کنیم که چرا باید عناب بخوریم؟
با توجه به مطالعات اخیر، عصارهی عناب مهارکننده سلولهای سرطان خون است؛ زیرا به علت داشتن ویتامین C و آنتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد میشود و در نتیجه به کنترل سلولهای سرطانی کمک میکند.
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگلهای رودهای و خلط رنج میبرند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک م کنند.
مصرف عناب برای ن باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
مصرف زیاد آن برای افرادی که غلظت خون دارند، توصیه نمیشود.
در صورتی که بخواهید میوهی
برای تهیه این دمنوش یا جوشانده عناب باید ابتدا عنابها را شسته و خیس کنید.
هستهها را خارج کنید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.
قوری را با آب 80 درجه پر کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
جوشانده عناب شما حاضر است.
این دمنوش طعم شیرین دارد و احتیاجی به شیرینکردن ندارد. در صورت تمایل میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید و بنوشید.
اعتیاد به الکل ؛ فرار یا درمان؟